Частно основно училище "Мария Монтесори" има нов директор.

Написана от
(0 гласа)

С благодарност към г-н Валентин Генов за работата през изминалите три години, казваме "добре дошъл" на новия директор - г-н Калоян Костадинов.

Ето и кратко представяне от негова страна:

"Казвам се Калоян Костадинов, на 45 години от гр. Добрич.

В професионалната си кариера във висшето образование до момента съм бил преподавател във Висше училище по мениджмънт /ВУМ/, като съм работил със студенти от последна година в бакалавърски и магистърски програми по Бизнес Мениджмънт, Кулинарни изкуства, Софтуерни технологии, Маркетинг, Хотелиерство в съвместна програма, предлагаща двойна диплома съвместно с Университета в Кардиф, Великобритания. В рамките на програмата съм преподавал Английски език за академично писане, Английски език за бизнеса, както и Междукултурна осъзнатост в бизнеса, Културно разнообразие в бизнес среда. Изпълнявал съм ръководни функции в катедра „Чуждоезиково образование“ във ВУМ.

Международният ми опит като преподавател по английски език и ръководител на учебни институции включва страни като Румъния, Литва, Финландия, Египет, Великобритания и други.

Имам опит в преподаването на английски език в сферата на прогимназиалното и гимназиалното образование, както и в множество частни езикови школи в Добрич. Работил съм по много проекти в сферата на образованието на различни длъжности.

Като силни страни на характера си бих посочил отличните си комуникативни способности и трудолюбие. Не се притеснявам да посрещам предизвикателства и да решавам проблеми в професионална среда. Професионалното ми развитие е приоритет и се опитвам да подобрявам професионалната си квалификация и умения непрестанно.

Избрах предизвикателството да стана директор на ЧОУ „Мария Монтесори“, защото за мен образованието в начален и прогимназиален етап представлява истинско предизвикателство по отношение на администрирането на образователната услуга, както и спецификата при работа с деца на тази възраст.

Вярвам, че новата ми длъжност ще ми предостави възможности за подобряване на уменията ми за работа в екип, както и за комуникацията ми с родители и настойници."

Пожелаваме на г-н Калоян Костадинов успех в новото начинание!

ЧОУ

гр. Добрич, 9300 ул. "България" №3 тел. 058 655 635 choumontessori@gmail.com

montessori-dobrich.eu/